За нас

Белор България АД е специализирана българска компания за внос и дистрибуция на минерални торове. Белор България АД е създадена през 2015г., като част от групата Групата Belor, която притежава мрежа от дистрибутори за разпространение на минерални торове в 12 страни от Европа, в това число Италия, Румъния, Финландия и Украйна. Годишно групата дистрибутира над 1 млн. тона минерални торове, с оборот над 250 млн. евро.

Основните минерални торове, предлагани от Белор България АД са: амониев нитрат с произход Грузия и уреа от Египет и Туркменистан. Те се доставят до черноморските пристанища Варна, Бургас и Балчик, както и пристанищата по река Дунав. Дружеството разполага с постоянна складова база в град Девня. Сезонно наема и складови площи във вътрешността на страната.

В своята работа Белор България АД се стреми към изграждането на професионални отношения и намирането на индивидуален подход както към местните дистрибутори на торове, така и към редицата земеделски производители, с които работи Дружеството.

Компания Белор България АД изгражда сигурни партньорства, като разчита на своя малък, но добре квалифициран персонал и на изключителното качество на продуктите, които дистрибутира. Защото ние знаем, че партньорството задължава.

map-belor